Home » Styrketräning » Muskelgrupper

Muskelgrupper

När det kommer till träning så vill man se till att alla muskler i kroppen blir tränade på bästa vis så att man kan utvecklas optimalt. Man vill väl inte ha en stor överkropp och kycklingben?

Därför har vi skapat en samlingssida för er med det olika muskelgrupperna och hur man tränar dessa på bästa vis. Klicka vidare på rubrikerna för att läsa mer om hur ni bäst tränar specifika muskelgrupper.

Benen

När det kommer till benen så vill vi se till att man får bra träning både på framsidan och baksidan.

Vader

Det går självklar inte att träna benen utan att man även fokuserar på vaderna. Vi har all informationen som ni behöver för att bygga upp denna sega muskel.

Bröstet

Alla vill väl ha ett ordentligt bröst som man kan stoltsera med ute på stranden. Här hittar ni hur man bygger den på bästa vis.

Ryggen

Tyvärr är ryggen något som många glömmer bort att träna när man gymmar för denna muskel syns tyvärr inte i spegeln. Det är dock något som vi ska ändra på!

Axlar

Axlarna är en viktigt del om man vill skaffa den snygga v formen. Läs mer om hur ni ska träna för bästa resultat.

Armar

Ett par rejäla armar är bland det snyggaste man kan ha vare sig man är på stranden eller på jobbet. Vi ger er övningarna som skapar bäst utveckling för biceps och triceps.